Do

Dominique van Hulst – beter bekend onder haar artiestennaam ‘Do’ – Komt uit Valkenwaard en is geboren op 7 september 1981.
Naast haar verbluffende zangtalent had ze ook een goed tennistalent. Toen ze 15 was besloot ze zich exclusief op muziek te gaan richten.

Direct bij haar eerste optreden werd haar een platencontract aangeboden. Toen bracht ze in 2000 haar eerste single uit. Genaamd “Real Good.” Die clip werd in 2000 tot ‘Hot’ verkozen door de kijkers van TMF in het oude programma ‘Dag top 5′.

In 2002 brak ze internationaal door met een cover op de hit van Brian Adams ‘Heaven’. Samen met DJ Sammy & Yanou werd er een tranceversie van gemaakt. Heaven wordt wereldwijd een grote hit en bereikt de hoogste regionen van de hitlijsten in landen als Duitsland, Australie, Canada, de Benelux, de VS en Groot-Brittannie, waar het nummer zelfs de eerste plaats van de Britse dance charts bereikt. Alleen in Nederland wil het niet zo vlotten; Heaven komt hier niet hoger dan de zestiende plaats. Ook Do’s tweede single Yanou feat. Do – On And On wordt een groot succes en opnieuw bereikt de zangeres de bovenste plaatsen in de diverse internationale hitlijsten. Kort daarna komt er een ‘candlelight’ versie van Heaven uit. Met deze ballad bereikt Do wel de Top 10 van de vaderlandse hitlijsten.

In 2003 nam ze samen met een aantal andere Bekende Nederlanders voor BNN het nummer ’5 jaar (en nog lang niet klaar)’ op. Dit nummer was bedoelt voor de ledenwerfacties van BNN. Dat jaar nam ze ook het Jingle pakket op van de ‘Top 40′ de wekelijkse hitlijst op Radio 538. Ook werd ze dat jaar gekozen door de kijkers van TMF in de categorie ‘Beste nieuwkomer.’

In 2004 kregen we nieuw materiaal van Do te horen. Ze nam een duet op met Marco Borsato: ‘Voorbij’ die meteen in de Top 40 van Radio 538 van de 38e plek naar de 1e plek steeg. Ook was het Superclip en Alarmschijf op TMF & Radio 538. Op 9 april nam ze haar 2e TMF Award in ontvangst. Ook kwam op 14 juni haar nieuwe single uit: “Love is Killing Me.” Dit nummer steeg meteen in de Nederlandse top 40 van niks naar 24, en bleef hangen op nummer 6. Dit nummer was ook superclip op TMF en Alarmschijf Radio 538.

Op 26 juni kwam Do’s debuutalbum: “DO” officieel uit. Deze steeg binnen een week van niks naar nummer 3 in de album top 100. Deze CD bevatte voornamelijk pop en soulmuziek.